Mogelijkheden

Of het nu gaat om een crematie of een begrafenis, een sobere of een uitgebreide plechtigheid. Bij Uitvaartcentrum aan de Amstel kunt u terecht met uw wensen als het gaat om het (laten) regelen van een uitvaart.

Opbaring en condoleren

Het opbaren van de overledene kan bij u thuis plaatsvinden of bij het Uitvaartcentrum aan de Amstel. In overleg met u verzorgen wij het opbaren, de kist waarin de overleden komt te liggen en eventueel de styling van de ruimte. Uitvaartcentrum aan de Amstel beschikt over drie rouwkamers, deze zijn ‘huiselijk’, ‘intiem’ en ‘sfeervol’. Hier heeft u de gelegenheid om in gepaste setting afscheid te nemen van de overledene. Verder heeft Uitvaartcentrum aan de Amstel alle ruimte voor het rouwbezoek, afscheidsbijeenkomst en de condoleance. Wilt u een keer de rouwkamers zien of wilt u meer informatie? Dat kan natuurlijk altijd. U kunt contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina, wij staan u graag te woord.

Styling en specifieke aankleding van de ruimte

Bij styling van de ruimte en de kist kunt u denken aan een specifieke aankleding zoals bijvoorbeeld de inrichting volgens een bepaald geliefd thema of liefhebberij van de overledene.

Muziek en foto’s

De gewenste muziek en eventuele presentatie voor tijdens de plechtigheid kunnen wij desgewenst voor u op een usb zetten. U heeft daar dan verder geen omkijken meer naar. Het laten regelen van uitvaartfotografie is ook een van de mogelijkheden. Wij werken samen met een aantal zeer ervaren fotografen. Op die manier kunt u zorgen voor mooie blijvende herinneringen.

Rouwvervoer

Wij hebben een ruime keuze in diverse soorten rouwvervoer. Op die manier heeft u altijd vervoer dat prima bij de overledenen en het soort plechtigheid past. U kunt dan denken aan een hummer, bakfiets, boot, een koets met paarden, een rouwbus of de standaard rouwauto met volgauto’s.

Bloemen

Heeft u specifieke wensen wat betreft bloemen, bloemstukken of rouwkransen? Dat is geen probleem. Vanuit Uitvaartcentrum aan de Amstel werken we samen met diverse gespecialiseerde bloemisten.

Catering

Uitvaartcentrum aan de Amstel kent ook ruime mogelijkheden wat betreft de catering.

Eigen wensen

Heeft u eigen wensen met betrekking tot de uitvaart? Laat u dan informeren over de mogelijkheden die ons uitvaartcentrum kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden die wij hebben rondom een uitvaart en de plechtigheden.

Wilt u al uw uitvaartwensen hebben vastgelegd? Dat kan met onze ‘wensenlijst’.

Wilt u meer informatie? Heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

J.A. van Seumerenlaan 3A
1422 XS Uithoorn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2021 Uitvaartcentrum aan de Amstel