Over ons

De periode rondom het overlijden van een dierbare is voor iedereen een moeilijke en zeer emotionele tijd. Juist dan is het prettig te weten dat u een beroep kunt doen op de unieke samenwerking tussen Uitvaartcentrum aan de Amstel en Elegance Uitvaart in Uithoorn.

Een passend en persoonlijk afscheid

Door deze unieke samenwerking en het bundelen van jaren ervaring en kennis kunnen wij voor u een passend en zeer persoonlijk afscheid regelen. Uitvaartcentrum aan de Amstel en Elegance Uitvaart zullen samen zorgen voor een bijzonder afscheid dat past bij de overledene en u als nabestaande.

Alles is mogelijk

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart, de begrafenis of de crematie? Heeft u wensen met betrekking tot de bloemen, rouwfotografie of de rouwauto’s? Geen probleem, bij ons krijgt u alle ruimte om uw eigen wensen kenbaar te maken. Door onze jarenlange ervaring weten we voor iedereen een passend afscheid te regelen. 

Uitvaartcentrum aan de Amstel en Elegance uitvaart zorgen met veel liefde, passie, deskundigheid en creativiteit ervoor dat de laatste reis van de overledene respectvol wordt uitgevoerd. Op die manier kunt u op een mooi persoonlijk afscheid terugkijken.

Werkgebied

Uitvaartcentrum aan de Amstel is gevestigd in Uithoorn / de Ronde Venen en werkzaam in de volgende plaatsen:

Aalsmeer, Abbenes, Abcoude, Amstelhoef, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Baambrugge, Badhoevedorp, Breukelen, Broek in Waterland, Buitenveldert, Burgerveen, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Durgerdam, De Hoef, Hoofddorp, Ilpendam, Kortenhoef, Kudelstaart, de Kwakel, Landsmeer, Legmeer, Leimuiden, Lijnden, Loenersloot, Loosdrecht, Maarssen, Nederhorst den Berg, Nes aan de Amstel, Nieuw Vennep, Oostzaan, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Purmerland, Rijsenhout, Schellingwoude, Uitdam, Uithoorn, Vinkeveen, Watergang, Waverveen, Weesp, Wilnis, Zunderdorp, Zwanenburg.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij staan u graag te woord. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan een kijkje op de pagina mogelijkheden.

J.A. van Seumerenlaan 3A
1422 XS Uithoorn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2021 Uitvaartcentrum aan de Amstel